Vaření.czReceptyBylinkové provensálské máslo

Bylinkové provensálské máslo

Nezvyklá a současně vynikající chuť.


5.014x
25 min

Ingredience

sůl
150 gmáslo
0.5 lžičkyhořčice
1 lžičkasardelová pasta
1 lžičkasekaná pažitka
1 lžičkaprovensálské bylinky

Postup přípravy

Rozměklé máslo dobře promícháme se všemi ingrediencemi. Vytvoříme z něj váleček, který zabalíme do pergamenového papíru nebo alobalu. Bylinkové provensálské máslo vložíme do ledničky ztuhnout. Pak máslo krájíme na plátky a použijeme na doplnění chuti různých druhů masa, na steaky, pečené ryby a drůbež. Bylinkové provensálské máslo můžeme použít na zjemnění polévek a omáček. Provensálské koření obsahuje tymián, bazalku, estragon, šalvěj, květ levandule a koriandr.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bylinkové provensálské máslo

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena