Recept na zálivku, kterou můžeme podávat k salátům nebo k masu. Je velice jemná, ale výrazná svou vůní.
100 ml | olej |
50 ml | voda |
1 lžička | med |
1 lžíce | citronová šťáva |
30 ml | bílý vinný ocet |
1 svazek | čerstvá petrželka |
1 plátek | bílý chléb |
1 lžička | ostrá hořčice |
1 svazek | čerstvý kopr |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.