Bylinková rybka

Pstruhy plníme do zářezů čerstvým koprem, pažitkou, bazalkou a tymiánem. Pokrm podáváme s brambory.


3.0943x
45 min

Postup přípravy

Bylinky posekáme, ryby omyjeme a osušíme, potom do nich uděláme po stranách tři zářezy, do nich nacpeme polovičku bylinek, osolíme a opepříme, zabalíme každou rybu do alobalu. Ryby pečeme v troubě asi na 170 st. tak 15-20 minut. Hotové pstruhy vyndáme z alobalu, bylinky vyjmeme a nahradíme citronem a bylinkami čerstvými.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bylinková rybka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena