Burizonové hrudky

Burizony a čokoláda. Jednoduché a dobré cukroví.


4.817x
30 min

Postup přípravy

Na vodní lázni si rozpustíme čokoládu na vaření. Pro lepší chuť můžeme přidat i trochu bílé nebo jen bílou.

Do mísy nasypeme dva balíčky burizonů, mohou být i ochucené. Na ně nalijeme čokoládu a promícháme. Z těsta tvoříme kávovou lžičkou hrudky, které klademe na plech vyložený pečícím papírem. Než dáme ořechy chladit, můžeme je ještě ozdobit cukrářským máčkem nebo dochutit nastrouhanými ořechy či mandlemi.

Burizonové hrudky tedy ozdobíme a dáme chladit. Burizonové hrudky necháme ztuhnout a můžeme podávat.
user-icon

autor negr


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Burizonové hrudky

Zpět na recept