Buráková játra

Kuřecí játra na víně s burskými oříšky a kečupem podáváme s hranolky nebo s pečivem.


5.06x
45 min
2×

Ingredience

50 gmáslo
300 gžampióny
4 lžícevíno červené
2 ksjarní cibulka
3 lžícepikantní kečup
500 gkuřecí játra
3 lžíceburské oříšky slané

podle potřeby

sůl
voda na podlití

podle chuti

pepř
sekané bylinky

Postup přípravy

Kuřecí játra rozkrájíme na čtvrtky a spolu s kroužky jarní cibulky na másle orestujeme. Přidáme na plátky pokrájené žampióny, opepříme, podlijeme vínem, podle potřeby i vodou a krátce podusíme. Přidáme slané arašídy, kečup, podle chuti dosolíme a posypeme posekanými bylinkami. Šalvěj, bazalka a podobně. Už jenom krátce povaříme. Buráková játra podáváme s hranolky nebo s bílým pečivem.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Buráková játra

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena