Bulharská dobrota

Recept na chuťově velmi dobré spojení vepřového masa se zelím.


3.614x
45 min
2×

Ingredience

6 ksčesnek
olej
sůl
3 kscibule
kmín
voda
1 láhevkečup
mletý pepř
1 lžícekari koření
0.5 hlávkybílé zelí
700 gvepřová plec

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Jednu cibuli nasekáme, zbylé dvě nakrájíme na proužky. Zelí nakrájíme na nudličky, česnek utřeme. Maso nakrájíme na kostky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli? přidáme kostičky masa? osolíme a přidáme utřený česnek. Zelí a zbylé dvě cibule dáme do mísy. Přidáme kari? pepř? sůl? kmín? vše promícháme a přisypeme k masu. Bulharskou směs zalijeme kečupem? trochou vody a dusíme v troubě asi 30 - 40 minut do změknutí masa. Hotovou bulharskou směs podáváme s knedlíkem.
user-icon

autor liddduska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bulharská dobrota

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Bulharská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena