Rychlá a velice jednoduchá pomazánka. Nejlépe chutná namazaná na veku.
Hodnocení
4.3
/ 5 (60x)
Doba přípravy
10 min
Chutnalo
11x
Ingredience
Podle chuti
Sůl
Mletá sladká paprika
Ostatní
Cibule1 ks
Kapie1 ks
Měkký tvaroh250 g
Postup přípravy
Kapii a cibuli nakrájíme najemno. Zeleninu dáme do mísy a zamícháme s tvarohem. Pomazánku už jen dochutíme solí a červenou paprikou.
Budapešťská pomazánka je rychlá, chutná a výborně se hodí na chlebíčky při nečekané návštěvě.
toto nie je budapešťská pomazánka ani náhodou, tá má úplne iné ingrediencie, treba pozrieť madarské variace weby a porovnať
Tereza
Komentář k receptu Budapešťská pomazánka 2
Moje oblíbená pomazánka. Je dobrá i ze sterilovaných paprik. Pro lepší konzistenci přidávám trochu mléka (používám tvaroh v alobalu, u vaničkového to asi není třeba).
Mara
vynikajici
rychla,jednoducha levna a vyborna,musite vyzkouset
Karel
Re: opravdu pro vegetariány?
Nepletete si vegetariány s vegany? Vegetarián = bezmasá jídla. Vegan nemůže mléčné výrobky atd...