Bůčková pomazánka

Výborná pikantní pomazánka, kterou využijete při jakékoliv příležitosti. Recept z pečeného bůčku.


2.91234x
10 min

Postup přípravy

Na recept budeme potřebovat pečený bůček, ten nejlépe chutná, když se upeče na česneku a cibuli. Ovesné vločky předem namočíme do vody.

Pečený bůček nakrájíme na kousky a rozmixujeme společně s ovesnými vločkami, hořčicí a trochou chilli.

Bůčková pomazánka nejlépe chutná na krajíci čerstvého chleba. Hodí se na svačinu, večeři, ale i jako pohoštění.

Poznámka: Bůčkovou pomazánku kořeníme s velkým citem a hlavně podle chuti.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bůčková pomazánka

Zpět na recept