Bůčková pomazánka

Výborná pikantní pomazánka, kterou využijete při jakékoliv příležitosti. Recept z pečeného bůčku.


2.91234x
10 min

Postup přípravy

Na recept budeme potřebovat pečený bůček, ten nejlépe chutná, když se upeče na česneku a cibuli. Ovesné vločky předem namočíme do vody. Pečený bůček nakrájíme na kousky a rozmixujeme společně s ovesnými vločkami, hořčicí a trochou chilli. Bůčková pomazánka nejlépe chutná na krajíci čerstvého chleba. Hodí se na svačinu, večeři, ale i jako pohoštění. Poznámka: Bůčkovou pomazánku kořeníme s velkým citem a hlavně podle chuti. Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bůčková pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena