Bůčková roláda s hlívou ústřičnou

Recept na roládu z bůčku naplněnou mletým masem a hlívou ústřičnou.


2.33x
45 min

Ingredience

1 kgvepřový bůček

náplň

6 stroužkůčesnek
200 ghlíva ústřičná
500 gmleté maso
150 gpikantní salám

podle chuti

sůl
1 lžičkadrcený kmín
mletý černý pepř
1 lžičkasušená majoránka

Postup přípravy

Bůček rozřízneme na plát, trochu dlaní naklepeme, potřeme částí utřeného česneku a osolíme. Hlívu si očistíme, nakrájíme na větší kousky, orestujeme na trošce oleje a vmícháme do mletého masa (nejlépe míchané hovězí a vepřové maso). Směs ochutíme česnekem, majoránkou, kmínem, pepřem a osolíme.

Na rozložený bůček navrstvíme mleté maso s hlívou a nahoru rozložíme salám. Maso s náplní srolujeme, svážeme a posypeme kmínem a majoránkou.

Bůrčkovou roládu dáme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova.

Bůčkovou roládu s hlívou ústřičnou nakrájíme a podáváme s přílohou podle chuti.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bůčková roláda s hlívou ústřičnou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena