Bůčková roláda s hlívou ústřičnou

Recept na roládu z bůčku naplněnou mletým masem a hlívou ústřičnou.


2.33x
45 min

Postup přípravy

Bůček rozřízneme na plát, trochu dlaní naklepeme, potřeme částí utřeného česneku a osolíme. Hlívu si očistíme, nakrájíme na větší kousky, orestujeme na trošce oleje a vmícháme do mletého masa (nejlépe míchané hovězí a vepřové maso). Směs ochutíme česnekem, majoránkou, kmínem, pepřem a osolíme.

Na rozložený bůček navrstvíme mleté maso s hlívou a nahoru rozložíme salám. Maso s náplní srolujeme, svážeme a posypeme kmínem a majoránkou.

Bůrčkovou roládu dáme do předehřáté trouby a pečeme dozlatova.

Bůčkovou roládu s hlívou ústřičnou nakrájíme a podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor OlaSm


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bůčková roláda s hlívou ústřičnou

Zpět na recept