Buchta Margot

U nás doma všichni milujeme tyčinku Margot. Abychom jich nemuseli kupovat moc, děláme si z ní celou buchtu.


3.4217x
60 min
2×

Postup přípravy

Tyčinku margot nastrouháme.

Cukr, olej a vejce vyšleháme do pěny. Střídavě přidáváme mouku a mléko. Nakonec vmícháme strouhanou tyčinku Margot, granko a kypřící prášek.

Nalijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme v předehřáté troubě na 180°C přibližně 50 minut.

Vychladlou buchtu Margot potřeme čokoládovou polevou. Tu si můžeme připravit pouhým rozpuštěním čokolády a ztuženého tuku a vymícháním dohladka.

Závěrem posypeme strouhaným kokosem a necháme zatuhnout.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Buchta Margot

Zpět na recept