Bublanina s rybízem

Lehoučká bublanina s kyselejším ovocem.


4.7107x
30 min
17×

Postup přípravy

Celá vejce našleháme šlehačem. Za stáleho šlehání přidáváme po částech vřelou vodu - hmota hodně nabude. Za stálého šlehání přidáváme po částech cukr. Mouku a prášek do pečiva dáme do mísy a přidáváme našlehanou hmotu. Hlubší plech vyložíme pečícím papírem a těsto do něj nalijeme. Hustě posypeme očištěným červeným rybízem, po částečném povolení může být i mražený. Bublaninu s rybízem pečeme ve vyhřáté troubě na 175 °C. Vychladíme a krájíme na kostky.
user-icon

autor 2malasisi2


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bublanina s rybízem

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena