Brynzová křidélka

Nejprve se křidélka předvaří a pak se obalují v těstíčku a pečou.


4.37x
45 min

Ingredience

12 kskuřecí křidélka

těstíčko

sůl
2 ksvejce
2 lžícemléko
mouka
40 gbrynza
mletá sladká paprika

na obalení

mouka

Postup přípravy

Kuřecí křidélka povaříme v osolené vodě. Pak je vyjmeme a osolíme. Z mouky, vajec, mléka, soli, brynzy a mleté papriky vymícháme těstíčko. V pánvi rozehřejeme olej. Křidélka nejprve obalíme v hladké mouce, potom v těstíčku. Brynzová křidélka ihned vkládáme do oleje a smažíme dozlatova. Brynzová křidélka podáváme s pečenými brambory.
user-icon

autor Jméno


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Brynzová křidélka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena