Bruschetta s rajčaty

V jednoduchosti je síla, což potvrzuje také následující recept - křupavá bruschetta s rajčaty provoněná bazalkou a česnekem.


4.25x
30 min

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 180 °C a chleby rozložíme na plech vyložený pečícím papírem.
Chleby pokapeme olejem, osolíme a opepříme. Vložíme do trouby a pečeme dozlatova.

Rajčata nakrájíme na co nejmenší kostičky, přidáme nasekanou bazalku a vše dochutíme solí a pepřem a promícháme. Hotové chleby potřeme česnekem a poklademe rajčatovou směsí.

Bruschettu s rajčaty můžeme ještě před servírováním pokapat trochou oleje a ozdobit lístky bazalky.

Zdroj: www.akademiekvality.cz


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bruschetta s rajčaty

Zpět na recept