Bruschetta al Pomodoro

Recept na italský předkrm na český způsob.


4.730x
15 min
3×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
4 ksrajče
bazalka
olivový olej
6 plátkůtoastový chléb

Postup přípravy

Do mísy si nakrájíme čerstvá zralá rajčata na menší kousky (kostičky). Prolisujeme nebo nakrájíme česnek a přidáme k rajčatům. K rajčatům a česneku přidáme buď čerstvou nebo sušenou bazalku. Nakonec přidáme trochu olivového oleje a dobře promícháme. Plátky toastového chleba na sucho opečeme na pánvi nebo dáme do topinkovače. Na ještě teplé topinky lžící nandáme směs z rajských jablíček. Bruschettu al Pomodoro můžeme podávat jako předkrm nebo jako lehčí svačinku. Množství surovin si samozřejmě může každý přizpůsobit své chuti.
user-icon

autor pimpolka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bruschetta al Pomodoro

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena