Bruschetta al Pomodoro

Recept na italský předkrm na český způsob.


4.730x
15 min
3×

Postup přípravy

Do mísy si nakrájíme čerstvá zralá rajčata na menší kousky (kostičky). Prolisujeme nebo nakrájíme česnek a přidáme k rajčatům. K rajčatům a česneku přidáme buď čerstvou nebo sušenou bazalku. Nakonec přidáme trochu olivového oleje a dobře promícháme.

Plátky toastového chleba na sucho opečeme na pánvi nebo dáme do topinkovače. Na ještě teplé topinky lžící nandáme směs z rajských jablíček.

Bruschettu al Pomodoro můžeme podávat jako předkrm nebo jako lehčí svačinku.

Množství surovin si samozřejmě může každý přizpůsobit své chuti.
user-icon

autor pimpolka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bruschetta al Pomodoro

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Italská