Broskvový džem

Velmi chutný recept na džem.


4.632x
120 min

Postup přípravy

Dostatečně zralé broskve zbavíme pecek, omyjeme je a dáme je do hrnce. Broskve v hrnci zalijeme rybízovou šťávou a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Přidáme cukr a vaříme, pokud džem není dostatečně hustý. Hotový džem nalijeme do připravených sklenic a vychladlý jej nepropustně uzavřeme a odložíme. Broskvový džem používáme podle potřeby.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Broskvový džem

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena