Bramsalát s ředkvičkami

Salát z brambor, ředkviček a jarní cibulky podáváme třeba k pečené sekané či kuřeti.


4.58x
60 min
3×

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme.

Brambory nakrájíme na kostičky, dáme do mísy, přidáme nakrájené jarní cibulky i s natí, sterilovanou okapanou kukuřici, posolíme a opepříme.

Do majonézy přidáme ocet, cukr, sůl, posekaný kopr, zředíme nálevem z kukuřice a vmícháme do mísy s bramborami. Přidáme omyté a na plátky nakrájené ředkvičky, promícháme a salát podle potřeby dochutíme. Bramsalát s ředkvičkami necháme odležet.

Salát na talíři poklademe kolečky vejce natvrdo a ozdobíme koprem. Bramsalát s ředkvičkami podáváme třeba jen s plátkem sekané pečeně. Pro vegetariány je vhodný se smaženým sýrem.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramsalát s ředkvičkami

Zpět na recept