Bramsalát s ředkvičkami

Salát z brambor, ředkviček a jarní cibulky podáváme třeba k pečené sekané či kuřeti.


4.58x
60 min
3×

Ingredience

0.5 sklenicemajonéza
2 svazečkyředkvičky
0.5 konzervysterilovaná kukuřice
500 gvařené brambory ve slupce
1 svazečekčerstvý kopr
2-3 ksjarní cibulka s natí

podle chuti

cukr
sůl
ocet
mletý černý pepř

na ozdobu

2 ksvejce natvrdo

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme. Brambory nakrájíme na kostičky, dáme do mísy, přidáme nakrájené jarní cibulky i s natí, sterilovanou okapanou kukuřici, posolíme a opepříme. Do majonézy přidáme ocet, cukr, sůl, posekaný kopr, zředíme nálevem z kukuřice a vmícháme do mísy s bramborami. Přidáme omyté a na plátky nakrájené ředkvičky, promícháme a salát podle potřeby dochutíme. Bramsalát s ředkvičkami necháme odležet. Salát na talíři poklademe kolečky vejce natvrdo a ozdobíme koprem. Bramsalát s ředkvičkami podáváme třeba jen s plátkem sekané pečeně. Pro vegetariány je vhodný se smaženým sýrem.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramsalát s ředkvičkami

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena