Brambory ve šlehačce

Jednoduchý, rychlý a dobrý oběd z brambor.


4.637x
30 min
1×

Ingredience

sůl
1 kgbrambory
1 kelímekšlehačka
pepř
máslo na vymazání plechu
500 gvepřové řízky
20 dkgsýr Eidam 45%

Postup přípravy

Syrové brambory nakrájíme na plátky a polovinu narovnáme na vymazaný plech s vysokým okrajem. Na brambory narovnáme naklepané plátky vepřového masa, osolíme, opepříme a zarovnáme druhou polovinou brambor.

Osolíme, opepříme. Navrch nastrouháme sýr (čím víc, tím líp), zalijeme šlehačkou a dáme do trouby. Pečeme dokud nejsou brambory měkké.
user-icon

autor Rozárie


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Brambory ve šlehačce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.