Brambory ve šlehačce

Jednoduchý, rychlý a dobrý oběd z brambor.


4.637x
30 min
1×

Ingredience

sůl
1 kgbrambory
1 kelímekšlehačka
pepř
máslo na vymazání formy
500 gvepřové řízky
20 dkgeidam 45%

Postup přípravy

Syrové brambory nakrájíme na plátky a polovinu narovnáme na vymazaný plech s vysokým okrajem. Na brambory narovnáme naklepané plátky vepřového masa, osolíme, opepříme a zarovnáme druhou polovinou brambor. Osolíme, opepříme. Navrch nastrouháme sýr (čím víc, tím líp), zalijeme šlehačkou a dáme do trouby. Pečeme dokud nejsou brambory měkké.
user-icon

autor Rozárie

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Brambory ve šlehačce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena