Bramborová příloha k plněným vepřovým masům.
olej | |
sůl | |
1 kg | brambor |
0.3 l | sladká smetana |
2 lžíce | kopru |
Oloupeme si kilo brambor. Ty pak omyjeme a nakrájíme na plátky a osolíme.
Vymastíme si pekáč, nebo zapékací misku a bramborové plátky do ní vyrovnáme. Takto připravené brambory zasypeme posekaným koprem a dáme dusit do trouby dokud nezměknou. Nakonec brambory přelijeme smetanou, troubu vypneme, ale brambory v ní ještě 5 minut necháme.
Tato příloha je vhodná k nadívaným vepřovým masům.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.