Vaření.czReceptyBramborový salát s krůtím masem

Bramborový salát s krůtím masem

Bramborový salát s krůtím masem, slaninou a červenou cibulí můžeme podávat jako přílohu k přírodnímu krůtímu steaku, ale i samostatně s bílým pečivem.


4.623x
45 min

Ingredience

700 gbrambory
4 lžícemajonéza
3 kskyselá okurka
1 kelímekbílý jogurt
3 lžícesterilovaný hrášek
1 ksčervená cibule
300 gkrůtí prsa
80 glibová anglická slanina

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné nudličky. Hrášek necháme okapat. Jogurt promícháme s majonézou. Okurky nakrájíme na kostičky. Krůtí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kostičky, Libovou slaninu nakrájíme na nudličky. Slaninu a maso orestujeme na malém množství oleje a necháme vychladnout. Do mísy vložíme nakrájené brambory, vychladlé maso a slaninu, cibuli, okurky a hrášek. Vše spojíme jogurtovou majonézou a podle chuti osolíme a opepříme. Bramborový salát podáváme na listech ledového salátu. Jako přílohu zvolíme bílé pečivo.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborový salát s krůtím masem

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena