Bramborovo-mrkvová kaše

Originálnější příloha k masu, než-li obyčejná bramborová kaše.


4.513x
20 min
1×

Postup přípravy

Brambory i mrkev nakrájíme na kostičky a dáme vařit do osolené vody doměkka. Poté vývar slijeme do nádoby. Brambory s mrkví rozmixujeme buď s trochou slitého vývaru nebo s teplým mlékem do požadované hustoty kaše. Zjemníme kouskem másla. Kaši můžeme posypat pažitkou nebo ozvláštnit přimícháním osmažené cibulky, kterou jsme nakrájeli nadrobno nebo na kolečka. Bramborovo-mrkvovou kaši podáváme jako přílohu k masu.
user-icon

autor liddduska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborovo-mrkvová kaše

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena