Vaření.czReceptyBramborová omáčka s klobáskou

Bramborová omáčka s klobáskou

Recept na jeden z neobvyklých receptů.


4.719x
90 min

Postup přípravy

Oloupané a omyté brambory nakrájíme na kostky a dáme do osolené vody vařit. Vaříme téměř doměkka. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Nadrobno nakrájenou cibulku zpěníme na sádle, zasypeme moukou a připravíme světlou zásmažku, zalijeme vývarem z brambor, mlékem a zvolna vaříme asi 1 hodinu. Pak omáčku přecedíme, vložíme do ní kostky brambor, na kolečka nakrájenou klobásu a na nudličky pokrájená vejce. Omáčku mírně okyselíme, přisolíme, podle chuti opepříme. Zjemníme smetanou a máslem. Bramborovou omáčku s klobáskou podáváme jako hlavní chod.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborová omáčka s klobáskou

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena