Bramboráky se zelím

Trochu jiná varianta na smažené bramborové placky, tentokrát s kyselým zelím a uzeným masem.


4.499x
60 min
9×

Postup přípravy

Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle. Z nastrouhaných brambor vymačkáme přebytečnou vodu, kterou slijeme. Kyselé zelí propláchneme pod tekoucí vodou, necháme okapat a poté zelí překrájíme na menší kousky. Uzené maso nakrájíme na malé kostičky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Do mísy dáme brambory, přidáme zelí, uzené maso a promícháme. Nakonec do směsi přidáme sůl, pepř, majoránku, drcený kmín, utřený česnek, vejce a důkladně promícháme. Na pánev dáme olej, ve kterém smažíme bramborové placky dozlatova.
user-icon

autor lucik

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramboráky se zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena