Bramboráky po indicku

Bramboráky, jak je neznáte.


4.717x
45 min

Postup přípravy

Předehřejeme troubu na 200 °C. Brambory oloupeme, nastrouháme a osolíme. Z brambor vymačkáme co nejvíc tekutiny a poté je vsypeme do mísy. Kari chvilku nasucho opražíme na pánvi (pro zvýraznění vůně), přidáme k bramborám a promícháme. Cibulku očistíme a nasekáme. Ve velké mělké pánvi, která se dá vložit do trouby (nebo v pekáčku), rozpálíme dvě lžíce oleje a rozestřeme na něj bramborové těsto. Jakmile se placka zespoda opeče (po 4 - 5 minutách), obratíme ji neosmaženou stranou dolů. Naběračkou vytvoříme v placce čtyři důlky a do každého vyklepneme vejce. Pánev vložíme do horké trouby a zapékáme asi 5 minut, aby byla vejce tak akorát. Bramboráky po indicku podáváme okamžitě.
user-icon

autor Kitty


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramboráky po indicku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Indická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena