Předehřejeme troubu na 200 °C.
Brambory oloupeme, nastrouháme a osolíme. Z brambor vymačkáme co nejvíc tekutiny a poté je vsypeme do mísy. Kari chvilku nasucho opražíme na pánvi (pro zvýraznění vůně), přidáme k bramborám a promícháme. Cibulku očistíme a nasekáme.
Ve velké mělké pánvi, která se dá vložit do trouby (nebo v pekáčku), rozpálíme dvě lžíce oleje a rozestřeme na něj bramborové těsto.
Jakmile se placka zespoda opeče (po 4 - 5 minutách), obratíme ji neosmaženou stranou dolů.
Naběračkou vytvoříme v placce čtyři důlky a do každého vyklepneme vejce. Pánev vložíme do horké trouby a zapékáme asi 5 minut, aby byla vejce tak akorát.
Bramboráky po indicku podáváme okamžitě.