Recept na kynutý bramborák se škvarkami, který můžeme podávát samostatně s čerstvou zeleninou nebo jako přílohu k pečeným masům.
0.5 lžičky | cukr |
10 stroužků | česnek |
3 ks | vejce |
150 ml | mléko |
15 g | droždí |
200 g | hladká mouka |
300 g | vařené brambory ve slupce |
100 g | vepřové škvarky |
700 g | syrové brambory |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
1 lžíce | sušená majoránka |
podle potřeby | |
sádlo |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.