Bramborák

Bramborák chutná jistě všem.


4.3125x
30 min
22×

Postup přípravy

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme. Necháme odstát vodu, kterou naběračkou odstraníme. Nastrouhané brambory přelijeme mlékem, aby neztmavly. Vmícháme majoránku, kmín, sůl, pepř, lisovaný česnek, vejce, mouku a směs promícháme. Na pánvi rozpálíme sádlo a z těsta tvoříme placky, které pečeme po obou stranách dozlatova. Bramboráky podáváme jako přílohu k minutkám, nebo jako samostatný pokrm se zamíchaným na kostičky nakrájeným uzeným masem nebo také se zelím.
user-icon

autor Kačák

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborák

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena