Boloňská omáčka s mletým masem

Recept na dobrou rajčatovou omáčku s mletým masem na špagety.


3.37x
45 min
1×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
1 kscibule
100 gementál
200 grajský protlak
500 gmleté vepřové maso

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
bazalka
provensálské koření
mletý černý pepř

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na kostky a česnek prolisujeme. Sýr ementál nastrouháme na jemno.

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a dobře maso rozmícháme, aby se netvořily velké hrudky, přidáme rajský protlak, česnek a podle chuti koření. Boloňskou omáčku dusíme půl hodiny.

Mezitím dáme vařit špagety podle návodu na balení, uvařené špagety scedíme.

Boloňskou omáčku dáme na špagety, posypeme strouhaným ementálem a podáváme.
user-icon

autor 1-2-3


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Boloňská omáčka s mletým masem

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena