Bochánci paní Škopkové

Výborné cukroví, po kterém se jen zapráší.


5.05x
30 min
2×

Postup přípravy

Ze žloutků, cukru, vanilkového cukru, mouky, másla, sádla a citronové kůry zaděláme těsto, které necháme chvíli uležet v lednici.

Z těsta tvoříme kuličky o velikosti ořechu, prstem vytlačíme uprostřed důlek a vložíme do něj malou lžičkou ovocnou zavařeninu. Upečeme ve vyhřáté troubě.

Ještě teplé bochánky paní Škopkové obalujeme v cukru.
user-icon

autor sjuzn64


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bochánci paní Škopkové

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty