Blesková koprovka

Není nad rychlá a jednoduchá jídla. Tuto omáčku máte na stole za čtvrt hodiny. Můžeme do ní ohřát zbytky hovězího masa a jídlo je hotové.


3.2139x
15 min
4×

Postup přípravy

Kopr omyjeme, oklepeme a jemně usekáme. Vložíme jej do vroucí vody a asi 2 minuty povaříme.

Kefír smícháme se smetanou a rozšleháme v něm hladkou mouku. Vše vlijeme do vody s koprem a mouku rozvaříme.

Podle chuti osladíme a osolíme, kyselit již není potřeba.

Bleskovou koprovku můžeme podávat s knedlíky, bramborem, zbytky hovězího masa. Do hotové omáčky rozpůlíme vejce uvařená natvrdo.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Blesková koprovka

Zpět na recept