Vyšleháním čokolády a likéru získáme sladký dezert.
2 ks | žloutek |
5 ks | bílek |
3 lžíce | cukr moučka |
1 balíček | vanilkový cukr |
150 g | bílá čokoláda |
20 ml | karamelový nebo vaječný likér |
na ozdobu | |
---|---|
4 lístky | máta |
4 lžíce | bílé čokoládové hoblinky |
1 ks | lázeňské oplatky |
podle potřeby | |
50 g | změklé máslo na vymazání |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena