Bílé bramboráky

Smažené bramboráky potřené směsí balkánu se smetanou a zapečené v troubě dozlatova.


2.9701x
45 min

Postup přípravy

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme, přidáme mouku, osolíme a rozmícháme na středně řídké těsto. Naběračkou ho naléváme na tukem vymaštěnou pánev, osmažíme z obou stran a potom povrch doplníme vidličkou rozmačkaným balkánským sýrem smíchaným se smetanou. Bramboráky postupně pečeme dozlatova ve středně vyhřáté troubě. Nejlepší jsou bramboráky s mlékem nebo kefírem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bílé bramboráky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.