Bílá cibulová polévka

Chutná cibulová polévka na sváteční stůl.


3.079x
35 min
3×

Postup přípravy

Do 1,5 litru vroucí vody dáme masox a povaříme.

Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a orestujeme na rostlinném másle. Pak ji zaprášíme moukou a zamícháme. Takto připravenou zásmažku přelijeme masoxovým vývarem, pokud je potřeba osolíme, přidáme rozmarýn a přibližně 20 minut povaříme.

Z plátků toastového chleba vykrajujeme ozdobnými formičkami malé tvary, ty smažíme na rozpáleném oleji dozlatova a odkládáme na papírový ubrousek.

Polévku rozdělíme na talíře, zdobíme opečenými minitoastíky a čerstvou petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bílá cibulová polévka

Zpět na recept