Vaření.czReceptyBezmasé květákové karbanátky

Bezmasé květákové karbanátky

Recept na bezmasé karbanátky.


4.713x
30 min

Postup přípravy

Omytý květák rozebereme na růžičky, vložíme je do vroucí osolené vody a chvíli povaříme. Uvařený květák vyjmeme a necháme vychladnout. Vychladlý květák nasekáme na drobné kousky. Přidáme v mléce namočené a vymačkané housky, mouku, vejce, podle chuti osolíme, opepříme a všechno promícháme. Z hmoty tvarujeme karbanátky, které obalíme v mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance. Bezmasé květákové karbanátky smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách. Bezmasé květákové karbanátky podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor Neobee

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bezmasé květákové karbanátky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena