Betarské vepřové jako bugac

Recept na vepřové masíčko se zeleninou.


3.611x
30 min

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme na hranolky. Osmažíme je v rozpáleném oleji.

Česnek oloupeme a utřeme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Uzeninu a šunku nakrájíme na nudličky. I zelené fazolky můžeme nakrájet na menší kousky.

Vepřové maso umyjeme, nařežeme na plátky, dáme na rozpálený omastek, osolíme, okořeníme, přidáme rozetřený česnek a opečeme. Když je maso měkké, přidáme žampiony, nakrájenou uzenou slaninu, šunku, zelené fazolky, lečo a vše dohromady osmažíme.

Betarské vepřové dochutíme pálivou paprikou. Přidáme předem osmažené hranolky a promícháme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Betarské vepřové jako bugac

Zpět na recept