Beefsteak

Recept v poslední době náročnější na peněženku.


3.19x
25 min

Postup přípravy

Ze středu odblaněné svíčkové nakrájíme řezy asi 4cm silné, vážící asi 150g, naklepeme dlaní, osolíme, opepříme, zaokrouhlíme, motouzem je ovážeme a rychle upečeme v horkém sádle na obou stranách asi po 5 minutách. Celkem 10 minut. Beefsteaky podáváme s vlastní šťávou, kterou zjemníme máslem a hovězím vývarem. Přílohou k beefsteakům mohou být hranolky se zeleninou dušenou na másle, sázená vejce, francouzský salát apod. Recept je určen pro 6 osob.
user-icon

autor Jaru

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Beefsteak

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena