Beefsteak

Recept v poslední době náročnější na peněženku.


3.19x
25 min

Postup přípravy

Ze středu odblaněné svíčkové nakrájíme řezy asi 4cm silné, vážící asi 150g, naklepeme dlaní, osolíme, opepříme, zaokrouhlíme, motouzem je ovážeme a rychle upečeme v horkém sádle na obou stranách asi po 5 minutách. Celkem 10 minut.

Beefsteaky podáváme s vlastní šťávou, kterou zjemníme máslem a hovězím vývarem.

Přílohou k beefsteakům mohou být hranolky se zeleninou dušenou na másle, sázená vejce, francouzský salát apod.

Recept je určen pro 6 osob.
user-icon

autor Jaru


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Beefsteak

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká