Batátová kaše

Recept na batátovou kaši s tymiánem.


4.312x
25 min

Ingredience

3 stroužkyčesnek
1 lžičkasůl
15 gmáslo
1 hrsttymián
1 kgbatáty
1 kscibulka

Postup přípravy

Očištěné a oškrabané batáty nakrájíme na kostky a dáme vařit do osolené vody doměkka. Mezitím si nakrájíme cibulku na drobno, stejně tak česnek a čerstvý tymián. Do pánve dáme rozpustit máslo, na kterém pak dozlatova orestujeme cibulku s česnekem a tymiánem. Dáme stranou. Uvařené batáty scedíme a ještě horké našťoucháme s připravenou cibulkou. Podle chuti přisolíme a můžeme podávat. Batátovou kaši podáváme jako přílohu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Batátová kaše

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena