Barilla Spaghetti s Puttanesca omáčkou

Recept kombinující chuť výborných špaget, oliv, konzervovaných rajčat a ančoviček.


4.47x
30 min

Postup přípravy

Ve střední soté pánvi rozehřejte olivový olej. Přidejte nasekaný česnek a osmahněte dozlatova. Přidejte scezená rajčata a duste po dobu 10 minut. Přidejte kapary, chilli papričky a olivy, vařte další 2 minuty.

Ve velkém hrnci přiveďte vodu k varu, osolte hrubou mořskou solí podle potřeby.
Petrželku nesekejte na jemno a ančovičky pokrájejte na malé kousky. Přidejte vše do omáčky, dobře promíchejte a vařte po dobu dalších 2 minut. Dochuťte solí a pepřem podle potřeby. Špagety uvařte podle návodu.

Když jsou špagety uvařené, sceďte je a přidejte do omáčky. Jemně vše promíchejte, aby se špagety obalily omáčkou.

Barilla Spaghetti s Puttanesca omáčkou servírujte na talíře a ozdobte sekanou petrželkou.

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.
Pro více informací navštivte www.barilla.cz

user-icon

autor Barilla


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Barilla Spaghetti s Puttanesca omáčkou

Zpět na recept