Barilla Spaghetti s italskou klobásou, rajčatovou omáčka a bazalkou

Pikantní omáčka s kousky italské klobásy. Recept na chuťově výrazný hlavní chod.


5.08x
25 min

Postup přípravy

Velký hrnec naplňte vodou a přiveďte k varu. Na velké pánvi orestujte italskou klobásku Salsiccia spolu s pálivou chilli paprikou na středně velkém plameni, části klobásky od sebe oddělujte pomocí dřevěné lžíce.

Snižte teplotu, přidejte víno a pomalu vařte 2 - 3 minuty. Přidejte rajčatovou omáčku s bazalkou nakrájenou na proužky a duste po dobu 5 minut.

Špagety uvařte podle návodu. Po scezení ihned přidejte horké špagety do omáčky a dobře promíchejte. Přidejte sýr Parmigiano a nakrájenou bazalku, na pánvi vše lehce proházejte.

Na závěr špagety naservírujte na talíř nebo do misky a podávejte.

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.
Pro více informací navštivte www.barilla.cz

user-icon

autor Barilla


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Barilla Spaghetti s italskou klobásou, rajčatovou omáčka a bazalkou

Zpět na recept