Barilla Penne all´Arrabbiata

Tradiční recept na italskou specialitu z těstovin penne a konzervovaných rajčat.


4.413x
20 min

Postup přípravy

Velký hrnec osolené vody přiveďte k varu. Do velké pánve přidejte 3 polévkové lžíce olivového oleje, česnek a červenou chilli papriku. Na mírném ohni lehce zpěňte po dobu 1 - 2 minut, dokud česnek nezíská zlatou barvu a vše začne krásně vonět. Do pánve přidejte rajčata a přiveďte k varu; duste 5 minut. Osolte podle chuti. Pánev odstraňte z plamene.


Těstoviny uvařte podle návodu. Uvařené těstoviny sceďte a na stranu schovejte 3/4 šálku vody, ve které se těstoviny vařily. Uvařené těstoviny a 3/4 šálku vody vmíchejte do rajčatové omáčky, vše dobře zamíchejte tak, aby byly těstoviny omáčkou dobře pokryté. Vmíchejte zbývající olivový olej, sýr Romano a před podáváním dozdobte petrželkou.


Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii. Pro více informací navštivte www.barilla.cz

user-icon

autor Barilla


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Barilla Penne all´Arrabbiata

Zpět na recept