Barevný pstruh

Nevíte, jak chutná pstruh na zelenině? Přidejte mrkev, hrášek a kukuřici a ochutnejte!


3.4115x
30 min
1×

Postup přípravy

Pstruha očistíme, osolíme, posypeme pepřem a obalíme v hladké mouce. Do každého pak kápneme trochu olivového oleje. Mrkev očistíme a nakrájíme na nudličky. Na rozehřáté máslo na pánvi položíme připravené pstruhy a zasypeme je připravenou mrkví. Přikryjeme poklicí. Po otočení pokapeme citronem a přidáme sterilovaný hrášek. Mírně zalijeme mlékem nebo smetanou. Barevného pstruha podáváme s vařenými brambory a doplníme sterilovanou kukuřicí. Zdobíme plátkem citronu.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Barevný pstruh

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena