Barevný pstruh

Nevíte, jak chutná pstruh na zelenině? Přidejte mrkev, hrášek a kukuřici a ochutnejte!


3.4115x
30 min
1×

Postup přípravy

Pstruha očistíme, osolíme, posypeme pepřem a obalíme v hladké mouce. Do každého pak kápneme trochu olivového oleje. Mrkev očistíme a nakrájíme na nudličky.

Na rozehřáté máslo na pánvi položíme připravené pstruhy a zasypeme je připravenou mrkví. Přikryjeme poklicí.

Po otočení pokapeme citronem a přidáme sterilovaný hrášek. Mírně zalijeme mlékem nebo smetanou.

Barevného pstruha podáváme s vařenými brambory a doplníme sterilovanou kukuřicí. Zdobíme plátkem citronu.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Barevný pstruh

Zpět na recept