Barevná bůčková roláda

Výborná jen tak na chleba..ale i jako hlavní chod třeba s bramborovou kaší.


5.09x

Postup přípravy

Bůček umeleme. Přidáme lžičku soli, lžičku pepře a zalijeme 1/2 litrem mléka. Maso dáme do lednice na 24 hodin uležet.

Druhý den rozdělíme bůček na půlku. Nejlepší je připravit si igelitový sáček a dělat to na něm. Půlku bůčku si rozválíme a poklademe nakrájeným dietním salámem na kolečka, uvařeným nakrájeným vejcem na čtvrtky, kyselou okurkou pokrájenou na plátky a různě barevnou paprikou nakrájenou na nudličky. Maso zabalíme pomocí igelitového pytlíku do rolády. S druhou půlkou postupujeme stejně. Barevnou bůčkovou roládu a dáme do rozehřáté trouby na olej upéct. Roládu podle potřeby přeléváme výpekem a podléváme vodou.

Upečenou barevnou bůčkovou roládu nakrájíme a můžeme podávat. Vhodnou přílohou jsou brambory či kaše.
user-icon

autor Vasilka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Barevná bůčková roláda

Zpět na recept