Přezrálé banány v hlavní roli: Upečte si nejlepší banánový chlebíček!
Hlavně nevyhazujte přezrálé, měkké nebo hnědé banány. I když byste se do nich už nezakousli, je to právě jejich sladkost a měkkost, co z nich dělá ideální surovinu do těsta. Z banánů totiž upečete jeden z nejoblíbenějších světových moučníků – banánový chlebíček. Pusťte se s námi do toho!

Přezrálé banány snadno proměníte ve fantastickou zmrzlinu
Hnědé banány nevyhazujte, raději je proměňte v něco lahodného. Flekaté slupky sice nejsou vábné na pohled, ale věřte, že chuťově jsou naprosto nepřekonatelné. Zmrzlinu díky tomu nemusíte ani sladit, když nebudete chtít.
Autor:Konvalinka


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena