Recept na bagetu plněnou plátkem pečené krkovice s pikantní omáčkou a česnekovým dresinkem. Opečenou krkovičku podáváme v chlebové bagetě s listovým salátem a rajčaty jako sytou chuťovku, ale i místo oběda či večeře
4 ks | rajčata |
4 listy | ledový salát |
0.5 ks | červená cibule |
4 plátky | vepřová krkovice bez kosti á 150 g |
2 ks | chlebová bageta |
omáčka | |
---|---|
3 stroužky | česnek |
150 ml | vývar |
1 ks | cibule |
1 lžíce | rajčatový protlak |
30 g | čerstvý zázvor |
0.5 lžičky | pálivá chilli omáčka |
dresink | |
3-4 stroužky | česnek |
50 ml | majonéza |
250 ml | řecký jogurt |
podle potřeby | |
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena