Bageta plněná houbovou směsí vhodná ke svačině, pro fastfoody a může být také jako večeře. Vetariáni zamění šunku za sojové maso. Recept je rozpočítán pro 1 osobu.
10 g | česnek |
3 g | sůl |
2 ks | vejce |
50 g | máslo |
60 g | cibule |
60 g | eidam |
60 g | šunka dušená |
1 ks | bageta |
40 g | červená kapie |
1 g | mletý černý pepř |
200 g | lesní hoby |
5 cl | smetena na vaření |
Lesní houby očistíme a otřeme vlhkou utěrkou. Cibuli a česnek očistíme, nasekáme najemno. Šunku nakrájíme na nudličky. Kapii očistíme a nakrájíme na nudličky. Sýr nastrouháme.
Na pánvi rozpustíme máslo a orestujeme cibuli. Přidáme šunku, kapii a česnek. Vše chvilku restujeme.
Do smetany rozklepneme vejce, směs rozkvedláme vidličkou nebo metlou a zalijeme jí houbovou směs. Za stálého míchání směs dusíme do zhoustnutí. Podle chuti směs dochutíme.
Bagetu podélně rozřízneme, naplníme ji směsí, posypeme sýrem a dáme zapéct do trouby, dokud se sýr neroztaví. Bagety sypeme petrželkou a ihned podáváme.
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.