Bábovka ze zlatého klasu

Příprava moučníku, který není náročný na ingredience.


3.19x
10 min

Postup přípravy

Všechny ingredience smícháme ve větší míse. Začneme vymícháním vajíček s cukrem, přidáváme olej, pudink a prášek do pečiva. Dobře promícháme.

Bábovkovou formu vymažeme tukem a vysypeme moukou. Nalijeme připravené těsto a dáme péct do silně vyhřáté trouby. Po 2 - 3 minutách stáhneme teplotu a pečeme při 150 °C.
user-icon

autor kvetka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bábovka ze zlatého klasu

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.