Bábovka z podmáslí a rebarbory

Recept na vynikající a vláčnou bábovku.


4.47x
60 min
3×

Postup přípravy

Utřeme vejce s cukrem a vanilkou. Cukru dáme podle chuti, rebarbora je dost kyselá. Do těsta pomalu přikapáváme olej a postupně zašleháváme ostatní suroviny. Nakonec přimícháme nadrobno nakrájenou rebarboru.

Těsto nalijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané bábovkové formy. Pečeme asi 30 - 40 minut na 170 °C. Bábovku z podmáslí a rebarbory necháme vychladnout a vyklopíme. Podle chuti ji můžeme přelít čokoládovou polevou a sypat mandlemi.

Bábovku z podmáslí a rebarbory nakrájíme a můžeme podávat.
user-icon

autor Arga


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bábovka z podmáslí a rebarbory

Zpět na recept