Bábovka z celého máku

Rychlá a chutná bábovka z celého máku.


4.720x
60 min
3×

Postup přípravy

Všechny suroviny na těsto pouze jednoduše smícháme. Vznikne nám řidší těsto. Troubu předehřejeme na 200 °C. Těsto na bábovku nalijeme do vymazané bábovkové formy. Vložíme do trouby a v rozpálené troubě pečeme asi 25 minut. Pak teplotu zmírníme, asi na 160 °C a dopékáme mírněji ještě asi 45 minut. Bábovku celého máku necháme vychladnout, vyklopíme, pocukrujeme a můžeme servírovat.
user-icon

autor Rozárka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bábovka z celého máku

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena