Babiččina čokoláda

Recept na jednoduché čokoládové bonbony, které podáváme jako sladké cukroví.


3.01123x
30 min

Postup přípravy

Ve vodní lázni rozpustíme tuk, ovšem pozor, tuk nesmí vřít! Cukr moučka, kakao a sušené mléko prosejeme.

Do tuku přidáme prosáté suroviny, vanilkový cukr a pečlivě promícháme.

Rozpuštěnou čokoládovou hmotu naléváme do vymazaných formiček a dáme ztuhnout do chladu. Po ztuhnutí babiččinu čokoládu vyklopíme a uložíme do papírových košíčků, případně zabalíme jako bonbony do papírků.

Babiččinu čokoládu podáváme jako cukroví.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Babiččina čokoláda

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.