Babiččina čokoláda

Recept na jednoduché čokoládové bonbony, které podáváme jako sladké cukroví.


3.01123x
30 min

Postup přípravy

Ve vodní lázni rozpustíme tuk, ovšem pozor, tuk nesmí vřít! Cukr moučka, kakao a sušené mléko prosejeme. Do tuku přidáme prosáté suroviny, vanilkový cukr a pečlivě promícháme. Rozpuštěnou čokoládovou hmotu naléváme do vymazaných formiček a dáme ztuhnout do chladu. Po ztuhnutí babiččinu čokoládu vyklopíme a uložíme do papírových košíčků, případně zabalíme jako bonbony do papírků. Babiččinu čokoládu podáváme jako cukroví. Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Babiččina čokoláda

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena