Babiččina česnečka

Polévka, která krásně zahřeje.


4.427x
30 min
5×

Ingredience

5 stroužkůčesnek
0.25 ksceler
1 ksmrkev
1 kspetržel
100 gsalám

podle chuti

sůl
podravka

podle potřeby

sádlo
tvrdý sýr
starý chléb

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo. Salám nakrájíme na kostičky. Vše osmažíme v hrnci na sádle. Zalijeme vodou, přidáme 3 stroužky prolisovaného česneku a vaříme do změknutí zeleniny. Po uvaření dolijeme vodu do požadovaného množství polévky a opět přivedeme k varu. Česnečku ochutíme solí, podravkou a přidáme zbytek prolisovaného česneku. Na sádle opečeme na kostičky nakrájený starý chléb. Na talíři babiččinu česnečku sypeme strouhaným sýrem a opečeným chlebem. Ihned podáváme.
user-icon

autor Niky01

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Babiččina česnečka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena