Babiččina česnečka

Polévka, která krásně zahřeje.


4.427x
30 min
5×

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo. Salám nakrájíme na kostičky.

Vše osmažíme v hrnci na sádle. Zalijeme vodou, přidáme 3 stroužky prolisovaného česneku a vaříme do změknutí zeleniny. Po uvaření dolijeme vodu do požadovaného množství polévky a opět přivedeme k varu. Česnečku ochutíme solí, podravkou a přidáme zbytek prolisovaného česneku.

Na sádle opečeme na kostičky nakrájený starý chléb. Na talíři babiččinu česnečku sypeme strouhaným sýrem a opečeným chlebem. Ihned podáváme.


user-icon

autor Niky01


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Babiččina česnečka

Zpět na recept