Křupavé jednohubky například jako silvestrovské pohoštění
Hodnocení
3.1
/ 5 (124x)
Doba přípravy
15 min
Ingredience
sůl
1 svazek
pažitka
0.5 svazku
kerblík
2 ks
šalotka
mletý pepř
100 g
zakysaná smetana
1 ks
vejce natvrdo
15 ks
artyčoková srdíčka v konzervě
100 g
umělý kaviár
Postup přípravy
Srdíčka necháme dobře okapat. Uvařené vejce a umytou šalotku jemně posekáme. Pažitku a kerblík omyjeme a osušíme. Část kerblíku odložíme stranou, zbytek s pažitkou jemně pokrájíme.
Vejce smícháme se zakysanou smetanou, bylinkami, šalotkou a směs osolíme a opepříme.
Připravenou hmotou naplníme artyčoková srdíčka, ozdobíme umělým kaviárem a lístky kerblíku.