Argentinský salát

Osvěžující salát z čínského zelí, vařených fazolí a mrkve. Přeléváme ho pikantní zálivkou z hořčice a koňaku.


2.91101x
45 min

Postup přípravy

Opereme a nasekáme listy čínského zelí, mrkev nakrájíme na tenké nudličky a krátce ji podusíme s hřebíčkem ve vodě. Fazole uvaříme doměkka, slijeme. Všechny ingredience smícháme a necháme proležet, připravíme si zálivku. Vidličkou rozetřeme uvařený žloutek, promícháme ho se lžičkou hořčice, olivovým olejem, šťávou z citronu, zalijeme koňakem a osolíme, opepříme. Salát zálivkou zalijeme a podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Argentinský salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.